Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 84χρονος Peter Maddox είχε παρκάρει το Corsa του έξω από το εξοχικό του, στο χωριό Arlington Row στη περιοχή Cotswolds στο Bibury της Αγγλίας. Το σπίτι του Maddox είναι ένα από τα πέτρινα σπίτια του 14ου αιώνα, τα οποία είναι από τα αρχαιότερα κατοικήσιμα σπίτια στη Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα, υπάρχουν ως φωτογραφία στα βρετανικά διαβατήρια.

Ωστόσο κάποιοι τουρίστες βρήκαν ενοχλητικό το κίτρινο Vauxhall (Opel) Corsa, μιας και το χρώμα “χαλούσε” την θέα του τοπίου και έτσι σύμφωνα με τον 84-χρονο ιδιοκτήτη του, προκάλεσαν σε αυτό ζημιές ύψους £6.000, με τον άνδρα να δηλώνει πως η ασφαλιστική του εταιρία θα τον αποζημιώσει πλήρως για το αυτοκίνητο, και σκέφτεται να το αντικαταστήσει με ένα νέο, αυτή τη φορά, βαμμένο σε λαχανί χρώμα.

Κάποιος στην Vauxhall είδε την είδηση και έτσι η εταιρία αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του κίτρινου χρώματος που προσφέρει στο Corsa, ονομάζοντας το “Maddox Yellow”, προς τιμή του 84χρονου συνταξιούχου οδοντίατρου.

Μάλιστα ένα κομβόι 100 κίτρινων αυτοκινήτων πέρασαν σήμερα από γραφικό βρετανικό χωριό, ενώ μαζεύτηκα και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί σε όποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλέξει ο κύριος Maddox.

 • UltraB

  “Μάλιστα η Vauxhall ανακοίνωσε πως ένα κομβόι με 100 κίτρινα Corsa θα περάσουν σήμερα από γραφικό βρετανικό χωριό, ενώ μάζεψε και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί σε όποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλέξει ο κύριος Maddox.”

  Χαχα, είναι Θεοί εκεί στην Opel, απλά! Θέλω να είμαι από μια πλευρά και να βλέπω αυτούς που του το βανδαλίσαν την ώρα που θα περνάει το κομβόι!

  PS: Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρωταπριλιάτικο μέχρι που είδα την πηγή ?

 • Marios Georgiades

  Αν γινόταν στην Ελλάδα θα το ονόμαζαν ´kolomitrousis yellow” λέω γω???

  • papadopoulos kitrinak-i !!!! :-P αν θελουμε να ειμαστε λιγο ρεαλιστες !! χαχααχχαχαχα

   παντως αυτες οι τρολιες ειναι πολυ ωραιες !!! :-D

  • georgekaras

   η mala@kokitrινο

 • GiannisTs

  Ο μπαρμπα-Μάντοξ θα είναι μάλλον περήφανος που θα αφήσει το επίθετο του γενεολογικού του δέντρου στην ιστορία, έστω και έτσι. Πάντως ο.. παππούλης είναι “τσίτα τα γκάζια”…

  Η ασφαλιστική είναι μάγκας, γιατί θα μπορούσε όπως εδω πέρα να τον “κρεμάσει” και να του πει ότι οι φθορές καλύπτονται μόνο σε σύγκρουση ή ενα σωρό #%%&&λογίες. Φυσικά, έχουμε και το τίμιο διακριτικό στον κόσμο αυτην την στιγμή που ονομάζεται “Το μεγαλύτερο λαμόγιο στον κόσμο”.. :-P