Όταν ακούς BMW M5, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μυαλό σου δεν έρχεται η Touring έκδοση της, όπως για παράδειγμα η Avant για το Audi RS6. Αυτό κάνει το βαυαρέζικο μοντέλο ακόμα πιο σπάνιο, με την συγκεκριμένη M5 Touring του 1995 να είναι ακόμα πιο σπάνια, καθώς είναι η Electa special edition.

Μόλις 20 αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν, αποκλειστικά για την ιταλική αγορά, τα οποία ήταν και τα τελευταία 20 που κυκλοφόρησαν στην γείτονα χώρα, της συγκεκριμένης γενιάς. Εκτός αυτού, η BMW κατασκεύασε μόλις 891 M5 Touring (E34), με τις τελευταίες 209 να είναι που διέθεταν τον 3,8-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Αυτή που βλέπεις είναι μια από τις 10 Electa που βάφτηκαν σε πράσινο χρώμα (british racing green), με τις άλλες 10 να ήταν σε ασημί, όλες δημιουργία του BMW Individual. Τα 22 χρόνια που είναι σε κυκλοφορία έχει διανύσει 126.000 χλμ., αλλά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το αυτοκίνητο έχει βγει σε δημοπρασία από το Bring A Trailer, με την τρέχουσα τιμή του να αγγίζει τα 60.000 δολάρια, και λήγει σε 6 μέρες.