Η Subaru θέλει να σχεδιάζει ομορφότερα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η Subaru ίσως είναι η εταιρία που στα πρωτότυπα της μας δείχνει πως μπορεί να σχεδιάσει όμορφα αυτοκίνητα, αλλά οι Ιάπωνες για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί το γνωρίζουν, τα μοντέλα παραγωγής δεν είναι το ίδιο όμορφα σε σχέση με τα πρωτότυπα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Matt Wherry, επικεφαλής σχεδιασμού των προϊόντων της εταιρίας, δήλωσε πως για πρώτη φορά η εταιρία πλέον δίνει έμφαση στον σχεδιασμό προκειμένου τα μοντέλα να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Όπως συμπλήρωσε, μέχρι σήμερα η Subaru έχει κατασκευάσει υπέροχα αυτοκίνητα, αλλά όχι απαραίτητα όμορφα. Αυτό όμως θα αλλάξει στο μέλλον, μιας και η Subaru θέλει να κατασκευάζει ελκυστικά μοντέλα, σε ένα επίπεδο που δεν το πρόσφερε στο παρελθόν.

Η Subaru, γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ιαπωνία, αλλά και στις ΗΠΑ. Ας ελπίσουμε η Subaru να βγάλει στην αγορά από εδώ και στο εξής όμορφα αυτοκίνητα, όπως τα πρωτότυπα που έχει δείξει κατά καιρούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...