Η Chevrolet θέλοντας να γιορτάσει την 65η επέτειο της Corvette, παρουσίασε την έκδοση Carbon 65, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 650 μονάδες για τα μοντέλα Grand Sport και Z06. Αισθητικά τα Carbon 65 Edition μοντέλα θα διαφέρουν μέσω του carbon εξωτερικού πακέτου, το οποίο περιλαμβάνει αεροτομή και quarter ducts, με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο στο Ceramic Matrix Gray χρώμα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει ένα carbon τιμόνι. Το Carbon 65 Edition πακέτο κοστίζει 15.000 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι.

Εκτός αυτού, η Chevrolet ανακοίνωσε τις αλλαγές των MY2018 Corvette, όπου πλέον θα διαθέτουν HD ράδιο, νέα καλύτερη κάμερα οπισθοπορείας, ενώ προαιρετικά υπάρχει το Performance Data Recorder, καθώς και η κόκκινη οροφή για τα ανοιχτά μοντέλα. Το βασικό μοντέλο εξοπλίζεται πλέον με 19άρες ζάντες εμπρός και 20άρες πίσω, όταν προηγουμένως ήταν από μια ίντσα μικρότερες, με την αμερικάνικη εταιρία να προσφέρει πέντε νέα σχέδια ζαντών, όπως και το Magnetic Ride Control.

Προαιρετικά στην Corvette Grand Sport MY2018 μπορούν να τοποθετηθούν κεραμικά δισκόφρενα, χωρίς το Z07 πακέτο, με όσους αγοράζουν την Corvette Z06 MY2018 θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο επιπλέον ζαντών.