H Lada γιορτάζει τα 40 χρόνια του Niva, με μια ειδική έκδοση

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Lada να έχει επιβεβαιώσει ότι εργάζεται πάνω στο νέο Niva, το οποίο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2018, σήμερα, όμως, θέλοντας να γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής του το 1977, παρουσίασε την ειδική έκδοση 40th Anniversary του σκληροτράχηλου και θρυλικού μοντέλο της.

Τα 40 χρόνια που είναι στην αγορά η AvtoVAZ, μητρική εταιρία, έχει κατασκευάσει πάνω από 2,5 εκατ. Niva, με το επετειακό Lada Niva να βγαίνει στην παραγωγή σε μόλις 1.977 μονάδες. Αυτό  διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, σιδερένια μαρσπιέ, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, νέα γρίλια, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες 17″, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καλύτερα ηχομονωτικά υλικά.

Στο τεχνικό κομμάτι, το Niva εξακολουθεί να είναι τετρακίνητο με τρία διαφορικά, με ανεξάρτητη μπροστά ανάρτηση και πίσω άξονα πέντε συνδέσμων. Φορά έναν 1.700αρη κινητήρα απόδοσης 84 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...