O Jay Leno oδηγεί το θηρίο του Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

Στο νέο Fast and Furious ένα από τα αυτοκίνητα που κλέβουν την παράσταση είναι το θηριώδες USSV Rhino GX. Ο σκηνοθέτης της όγδοης ταινίας F. Gary Gray, μαζί με τον Ernie Salazar, υπεύθυνο της US Specialty Vehicles, πήγαν στο γκαράζ του Jay Leno για να μας δείξουν το αλεξίσφαιρο τέρας, αλλά και να το κάνουν μια βόλτα.

Το Rhino GX της USSV έχει 6,1 μέτρα μήκος, σχεδόν 2,5 μέτρα πλάτος, 2,26 μέτρα ύψος και ένα πράγμα είναι δεδομένο. Θα δυσκολευτείς να βρεις χώρο στάθμευσης για να το παρκάρεις. Ο “Ρινόκερος” βασίζεται πάνω στο σασί του Ford F-450 Super Duty 4×4 και κίνηση παίρνει από έναν, διψασμένο για καύσιμο, ατμοσφαιρικό V10 6,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 362 ίππων με 620 Nm ροπής. Επειδή δεν είναι θωρακισμένο, το κτήνος αυτό, σε αντίθεση με ότι πιστεύεις, δεν ζυγίζει όσο ένα μικρό φορτηγό. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σύστημα διεύθυνσης να έχει ηλεκτρική υποβοήθηση. Φορά ζάντες 20″ με ελαστικά διαστάσεων 335/60, με το εσωτερικό του να προσφέρει της ανέσεις μιας λιμουζίνας σαν τις Maybach S-Class και Maybach Pullman.

Το ρεζερβουάρ του είναι χωρητικότητας 151 λίτρων, αρκετά μεγάλο ώστε ο οδηγός του να πάει από το Α στο Β σημείο, χωρίς να σταματά κάθε λίγο και λιγάκι για ανεφοδιασμό. Παντελώς άχρηστο και ποζεράδικο αυτοκίνητο από τα λίγα, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό. Πόσο κοστίζει; Αναλόγως τον εξοπλισμό του μπορεί να φτάσει και τις 500.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...