Alonso: Έχω καλύτερη ποιότητα ζωής μετά την αποχώρηση από την Ferrari

Σχετικά άρθρα

Για πολλούς ήταν έκπληξη όταν ο Fernando Alonso αποφάσισε το 2014 να αποχωρήσει από την Ferrari και να πάει στη McLaren. Ο ίδιος ωστόσο, παρά τα συνεχώς κακά αποτελέσματα που έχει με την βρετανική εταιρία, δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει την επιλογή του, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η ποιότητα ζωής του έχει βελτιωθεί μετά την αποχώρηση από την Scuderia.

Ο Alonso δήλωσε πως πλέον είναι ήρεμος και χαρούμενος,

Στα 3 χρόνια που είμαι στη McLaren, σκέφτομαι ακόμα πως ήταν σωστή η απόφαση να επιστρέψω σε αυτή. Έχω μάθει πολλά πράγματα και συνεργάζομαι με έναν από τους καλύτερους μηχανικούς που είχα ποτέ μου.

Στη Ferrari πήγα σε μία περίοδο που ήταν πολύ έντονη. Είχε έρθει μία περίοδος που το να μη κερδίζεις αγώνες έφερνε πολλή πίεση. Αν είσαι στην πρώτη, δεύτερη, τρίτη σεζόν σου, το αντέχεις. Αν όμως είσαι στην έβδομη, την όγδοη, είναι πολύ δύσκολο. Η ποιότητα ζωής μου λοιπόν βελτιώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τα αποτελέσματα.

Οδηγούσα 5 χρόνια για την Ferrari. Είχαν κερδίσει πριν πάω εγώ, κέρδιζαν όσο βρισκόμουν εγώ εκεί και μαχόμασταν για τον παγκόσμιο τίτλο μέχρι το τέλος. Κέρδισαν μερικούς αγώνες τα προηγούμενα δύο χρόνια, κερδίζουν τώρα, θα κερδίσουν ξανά αγώνες και πρωταθλήματα στο μέλλον. Δεν έχει καμία σχέση με το αν ο Fernando τα πήγε καλά εκεί ή όχι.

Όταν έφυγα από τη Renault, έλεγαν τότε πως δεν θα έπρεπε να είχα φύγει στο τέλος του 2006. Κι όμως, δεν έχουν κερδίσει πρωταθλήματα από τότε. Ίσως αυτή είναι μία εντύπωση που δημιουργείται από τα M.M.E που λένε πως σπαταλήθηκε το ταλέντο μου. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την καριέρα μου, ήμουν πάντα σε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, δόξα τω Θεώ, και είχα την ευκαιρία να κάνω πράγματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...