Αυξάνεται το ποσοστό ενασχόλησης του Newey στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μερικά χρόνια, ο Adrian Newey έχει σταματήσει να εργάζεται μόνο για λογαριασμό της Red Bull Racing. Η Aston Martin έχει γίνει συνεργάτης των Αυστριακών και ο γκουρού του σχεδιασμού έχει δουλέψει για τη δημιουργία της Aston Martin Valkyrie, το hypercar της βρετανικής εταιρείας που θα μπορεί να κάνει τα 0-320 χλμ/ώρα σε περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Το ξεκίνημα, όμως, της RBR στη φετινή σεζόν δεν ήταν καλό, αφού η αεροδυναμική απόδοση της RB13 δεν ήταν αυτή που μας είχαν συνηθίσει οι τεχνικοί στο Milton Keynes. Προκειμένου αυτό να αλλάξει στο μέλλον, τα καθήκοντα του Newey στο εργοστάσιο της ομάδας έχουν αυξηθεί, με την ελπίδα ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του θα φανούν στους επόμενους μήνες, όπως εξηγεί ο επί κεφαλής της Red Bull, Christian Horner.

Έχει ακούσει πολύ προσεκτικά τους οδηγούς σε αυτά που έχουν να πουν, όπως συμβαίνει και με τον γιατρό. Είναι πολύ πρόθυμος να καταλάβει τα σχόλια των οδηγών και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να εξελίξει ανάλογα το πακέτο. Κατά τον χειμώνα, έχει εμπλακεί στο 50% γι’ αυτό το μονοθέσιο, αλλά από τις δοκιμές στη Βαρκελώνη το ποσοστό έχει αυξηθεί. Νομίζω πως αυτό θα συνεχιστεί προς το παρόν.

Δεν έχει αποσυρθεί από τα καθήκοντά του, αλλά, μέσα σ’ έναν κύκλο, το στοιχείο του τώρα έχει τελειώσει ή φτάνει σ’ ένα τέλος. Ασχολείται με τον σχεδιασμό τώρα. Προφανώς, υπάρχουν κι άλλες προσεγγίσεις που θα κοιτάξει αργότερα στη χρονιά, αλλά τώρα η συντριπτική πλειοψηφία των προσπαθειών του έχει επικεντρωθεί στη Formula 1.

Συμμετέχει στις συναντήσεις που κάνουμε κάθε βδομάδα, έχει συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του μονοθεσίου και στο concept του μονοθεσίου. Η ομάδα των σχεδιαστών έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει τον τρόπο με τον οποίο ο Adrian εργάζεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...