Κλειδί ο Vettel για τη Ferrari, λέει ο Brawn

Σχετικά άρθρα

Το μεγαλύτερο βήμα προόδου από την περσινή σεζόν έκανε η Ferrari, καταφέρνοντας μετά από χρόνια να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο για νίκες και πραγματική διεκδίκηση τίτλων. Η Mercedes νιώθει πιο πιεσμένη από ποτέ, αφού η W08 έχει παρόμοια απόδοση με την SF70H, συνεπώς ο ρυθμός ανάπτυξης θα αποδειχθεί καθοριστικός για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Εκτός από πίεση που έχει βάλει στους Γερμανούς, η Scuderia είναι υπεύθυνη για το αυξημένο ενδιαφέρον, αφού δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα είναι ο νικητής, όπως είδαμε σε Ισπανία και Ρωσία. Αυτό είναι πολύ θετικό για το άθλημα, και ο Ross Brawn, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1 για το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύει ότι η ομάδα του Maranello είναι πιο σταθερή, ενώ κλειδί στα φετινά αποτελέσματα είναι η απόδοση του Sebastian Vettel.

Αυτό που έχει κάνει το κόκκινο μονοθέσιο είναι διαφήμιση για τη Formula 1. Οι περισσότεροι οπαδοί θέλουν να βλέπουν επιτυχημένη τη Ferrari. Και ο Sebastian είναι κλειδί σε αυτό. Η Mercedes πιέζει στα όρια, ενώ ο Sebastian ανεβαίνει στο βάθρο με αρκετή άνεση. Η Ferrari είναι πιο σταθερή.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...