Pagani και Airbus συνεργάζονται και παρουσιάζουν εντυπωσιακό εσωτερικό αεροπλάνου!

Σχετικά άρθρα

Χθες Δευτέρα, η Airbus παρουσίασε στην Ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη και έκθεση επιχειρηματικής αεροπορίας το εσωτερικό του ιδιωτικού αεροσκάφους ACJ319neo. Ο λόγος που διαβάζεις αυτήν την είδηση είναι η ανάμειξη της Pagani στον σχεδιασμό της καμπίνας, με το νέο εσωτερικό να ονομάζεται Infinito.

Το αποτέλεσμα της Airbus Corporate Jets και της ιταλικής εταιρίας σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα, καθώς το κεντρικό στοιχείο του εσωτερικού είναι το πρωτοποριακό μεσαίο τμήμα, που είναι μια οθόνη η οποία δείχνει ζωντανά την θέα του ουρανού πάνω από το αεροσκάφος, χωρίς την ανάγκη μιας τεράστια γυάλινης οροφής.

Σύμφωνα με την Airbus, το συγκεκριμένο μέρος έχει σκοπό να δώσει στην καμπίνα αίσθηση ευελιξίας και ευρυχωρίας, με την συνολική αισθητική της καμπίνας, η οποία διαμορφώθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της Pagani, να μιμείται την αίσθηση του hypercar της Pagani, την Huayra, καθώς το δέρμα, το ξύλο και το carbon συνυπάρχουν με κομψή αρμονία.

Η καμπίνα χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα -συμπεριλαμβανομένου ενός κινηματογράφου, μιας τραπεζαρίας και ενός σαλονιού- που χωρίζονται από διαφανή διαχωριστικά, που μπορούν να γίνουν αδιαφανή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Airbus ACJ319neo πέταξε για πρώτη φορά τον Μάρτιο, έχει χωρητικότητα οκτώ επιβατών, και αυτονομία περίπου 7.800 μιλίων ή 15 ώρες πτήσης χωρίς στάση. Διαθέτει αναβαθμισμένη αεροδυναμική και εξαιρετικά αποδοτικούς turbofan κινητήρες, και θα μπορεί να εκτελεί πτήσεις προς/από αεροδρόμια με δύσκολες συνθήκες λειτουργίας, όπως υψηλό υψόμετρο, υψηλές θερμοκρασίες ή μικρούς διαδρόμους.

Το κόστος του βασικού Airbus A319neo κοστίζει 99,5 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς το κόστος του εσωτερικού Infinito.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...