Αυτή είναι η BMW 6-Series GT

Σχετικά άρθρα

Η BMW είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει την 6-Series GT, ή αν προτιμάς τη νέα 5-Series GT που απλά άλλαξε όνομα, στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβρη, αλλά διέρρευσαν σήμερα επίσημες φωτογραφίες της νέας Gran Turismo έκδοσης.

Σχεδιαστικά η 6-Series GT ακολουθεί το σχεδιαστικό ύφος της εταιρίας με παραπλήσια σχεδίαση με την νέα Σειρά 5, ενώ το πίσω μέρος έχει καθαρότερο και πιο λείο τελείωμα, καθιστώντας το πιο κομψό σχήμα από την τωρινή γενιά. Από τεχνικής σκοπιάς, η 6-Series GT θα ακολουθεί την αρχιτεκτονική CLAR, όπως και η νέα Σειρά 5, η οποία θα της επιτρέπει να είναι έως και 100 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με την τωρινή γενιά.

Η 6-Series GT θα προσφέρεται στις εκδόσεις 620d, 630d, 630i, 640i, M650i xDrive, M650d xDrive, με την M650i xDrive να φορά τον biturbo 4,4-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 462 ίππων με 650 Nm ροπής, ενώ η M650d xDrive θα φορά τον 3,0-λιτρο quad turbo diesel κινητήρα απόδοσης 394 ίππων με 760 Nm ροπής.

Επίσης διαθέσιμες θα είναι και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις 630e, 640e και 650e iPerformance, με την πρώτη να συνδυάζει τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 252 άλογα με 420 Nm ροπής, έχοντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 45 χλμ.

Η BMW θα προσφέρει στην 6-Series GT, M Sport πακέτα, δύο αναρτήσεις αέρα, σύστημα τετραδιεύθυνσης, σύστημα απομακρυσμένης στάθμευσης και άλλα πολλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...