Ο Greg B μας έχει απασχολήσει σοβαρά στο παρελθόν, καθώς εκτός του ότι είναι λάτρης της Ferrari, πάνω απ’όλα είναι αγνός petrolhead. Ο Ιταλός επιχειρηματίας, που οι δουλειές του πάνε πολύ καλά, έχει κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, καθώς μερικά από τα αυτοκίνητα στο γκαράζ του είναι μια LaFerrari, μια Ferrari GTC4Lusso, μια Alfa Romeo 8C Competizione, μια Ferrari F50, μια Ferrari Enzo, μια McLaren F1 LM, ένα Mercedes-AMG G63 6×6, μια F12berlinetta, μια Ferrari F40, μια 288 GTO, μια Maserati MC12, μια Pagani Huayra BC, αρκετές Pagani Zonda (συμπεριλαμβανομένου μιας Zonda R) και πολλά άλλα είναι τα αυτοκίνητα που απολαμβάνει να οδηγεί ο Ιταλός.

Επίσης είναι μέλος των προγραμμάτων XX και F1 Clienti της Ferrari, οδηγώντας στα αντίστοιχα events μια 599XX Evo και ένα μονοθέσιο F1 της φίρμας. Πρόσφατα απόκτησε μια μυστηριώδη Ferrari 458 με τον V12 κινητήρα της LaFerrari.

Χθες παρέλαβε τη νέα του Ferrari, που δεν είναι άλλη από μια κίτρινη LaFerrari Aperta. Όπως βλέπεις ο ο Greg πήγε με στιλ στο Μαρανέλο, για να πάρει σπίτι του την ανοιχτή πρόκληση, καθώς μπροστά από τα γραφεία της ιταλικής εταιρίας βρισκόταν όλη η συλλογή των Ferrari του. Ναι, και το μονοθέσιο της ομάδα για το 2011, η F150.

O επιχειρηματίας έχει εξοχικά σε Ελβετία, Ιαπωνία, Ιταλία και ΗΠΑ και φυσικά διαθέτει ένα ελικόπτερο. Μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες των αυτοκινήτων του Greg στο προφίλ του στο Instangram.