Η Bugatti έχει ξεκινήσει ήδη στα χαρτιά να ετοιμάζει το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Chiron και σύμφωνα με τον επικεφαλής της, το μοντέλο θα κάνει χρήση κάποιας μορφής ηλεκτρισμού.

Όπως αποκάλυψε ο Wolfgang Durheimer, το νέο hypercar της Bugatti απέχει αρκετά χρόνια ακόμη, αλλά η εξέλιξη των μπαταριών μαζί με την εξελισσόμενη τεχνολογία των ηλεκτροκινητήρων, σε συνδυασμό με τους όλο και αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών, οδηγούν την Bugatti να δημιουργήσει ένα υβριδικό hypercar.

Σύμφωνα με τον Durheimer, η Chiron είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των μηχανικών επιδόσεων χωρίς χρήση ηλεκτρισμού, με την Bugatti να σκέφτεται να βγάλει στην αγορά και ένα δεύτερο μοντέλο, κάτι που αν τελικά συμβεί, θα μεταθέσει την παρουσίασή του αντικαταστάτη της Chiron για περίπου 20 χρόνια μετά. Η παραγωγή της Chiron θα διαρκέσει περίπου 8 χρόνια και η εταιρία εξετάζει τα θέλω των πελατών της προκειμένου να αποφασίσει αν θα περάσει στην αγορά και ένα ακόμη μοντέλο.

 • συμφωνα με πληροφοριες μαζι με την ηλεκτρικη μπουγκατι θα σου κανουν δωρα και 100 στρεμματα φωτοβολταικα να φορτιζεις το οχημα δωρεαν απο τον ηλιο ..

 • Moby Dick

  Kανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την πραγματικότητα, που λέει οτι ο ηλεκτρισμός είναι το μέλλον της αυτοκίνησης.

  • manowar

   Ιδεα και αυτη που ειχε ο φερντιναντ πριν το δεκατο ενατο αιωνα εε;;αλανι ηταν ο πστης :-@

 • Γιώργος Εμπέρ

  Σε 8 χρονια τα ηλεκτρικα θα εχουν γινει mainstream. Ολα θα κινουνται με ρευμα

 • καλα και με ρευμα αυτο το αυτοκινητο θα φερει την τηλεμεταφορα στο προσκηνιο !!!!!!! :-D

  • manowar

   Μακαρι να ταξιδευει και στον χρονο..δεν θελω πολλα ,,μια 20ετια θελω πισω..

 • Mitsos Ribopaido

  Και μαζι με την ηλεκτρική έκδοση θα σου δίνει και ενα τράκτορα μεhttps://uploads.disquscdn.com/images/6563c6a6da71a8df6c24b0427a8c0977c4e9550a1c329a00aec3ac7f77cc03fb.jpg ενα τέτοιο Η/Ζ να κάνεις δουλειά σου