H Lazareth έκανε ένα Mini Moke αμφίβιο

Σχετικά άρθρα

H Γαλλική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Lazareth έχει κατά καιρούς ετοιμάσει τρελές κατασκευές, όπως το LM847 με τον V8 κινητήρα της Maserati, ή το Wazuma, τετράτροχο με V8 κινητήρα της Ferrari.

Τελευταίο της δημιούργημα ένα αμφίβιο Mini Moke, το οποίο μπορεί να κινηθεί σε άμμο και νερό. Το Lazareth Moke κινείται με έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 400 κ.εκ., απόδοσης 19 ίππων για χρήση στον δρόμο, με την προπέλα του να δέχεται δύναμη 6 ίππων, όταν είναι στο νερό.

Τα παραπάνω νούμερα δίνουν τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα στην στεριά, ενώ στην επιφάνεια του νερού μπορεί να πιάσει 7 κόμβους. Εξαιτίας της χαμηλής ισχύος του, το Moke της Lazareth χαρακτηρίζεται στη Γαλλία ως quad, με τη νομοθεσία να το κατηγοριοποιεί ως βάρκα, κάτι που σημαίνει ότι δεν απαιτείται άδεια αγκυροβόλησης.

Εξαιτίας του αλουμινένιου σώματος, το βάρος του είναι 440 κιλά, με το αμάξωμα να μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, με την εταιρία, όμως, να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τιμή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...