Ειλικρινά, ας σκεφτούμε λίγο σαν έμποροι ναρκωτικών: είσαι βαρόνος των καρτέλ, θέλεις να περάσεις την πραμάτια σου από τα σύνορα, έχουν ανακαλύψει την μέθοδό σου και σ’ έχουν τσακώσει δυο φορές, έχεις χάσει γύρω στα 2 εκατομμύρια κι όμως, επιμένεις να κάνεις το ίδιο πράγμα. Αυτά συμβαίνουν όταν παραδοκιμάζεις το προϊόν σου…

Πέρα από την πλάκα, η Ford βρίσκεται με μια πάρα πολύ «καυτή πατάτα» στα χέρια της. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, που αυτοκίνητά της βρίσκονται γεμάτα χασίς. Τώρα ήταν στο κέντρο διανομής του Woodhaven στο Michigan, δίπλα από τα κεντρικά της εταιρίας στο Deadborn, όπου τα Fusion «συνελήφθησαν» με χορταρικά βάρους 136 κιλών στον –κλασικό πια- χώρο της ρεζέρβας. Μάλιστα, μπήκε στο παιχνίδι και το «αδελφό» Lincoln MKZ, προφανώς σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των διωκτικών αρχών (λες και δεν βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο).

Ένας εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις του Woodhaven ενημέρωσε την αστυνομία, για να αναλάβει το Aλλοδαπών και η Υπηρεσία Τελωνείων. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σύλληψη, αλλά οι αρμόδιες αρχές δηλώνουν πως εξετάζουν πολλά στοιχεία.