H Genesis σταματάει επ’αόριστο την πώληση αυτοκινήτων στην πολιτεία της Louisiana

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Genesis να πούλησε μόλις 50 αυτοκίνητα τα τελευταία δύο χρόνια στην Αγγλία, με την “μαμά” Hyundai να αποφασίζει να την “σκοτώσει”, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς διαγράφει μια ικανοποιητική πορεία.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε να σταματήσει επ’αόριστο τις πωλήσεις, την συντήρηση και το marketing των αυτοκινήτων της στην πολιτεία της Louisiana, καθώς η επιτροπή μηχανοκίνητων οχημάτων της πολιτείας δήλωσε ότι η Hyundai δεν είχε λάβει κατάλληλη άδεια να πωλεί μοντέλα της Genesis εκεί.

Αυτή η κίνηση πυροδότησε διαμάχη μεταξύ της Genesis και των αντιπροσώπων της στην νοτιοανατολική πολιτεία της Αμερικής για το αν αυτό θεωρείται παραβίαση της σύμβασης από τον κατασκευαστή. Αναπόφευκτα η συγκεκριμένη απόφαση θα φέρει σε μπελάδες την Genesis και στις υπόλοιπες πολιτείες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...