Τον Cheerag Arya τον γνωρίσαμε πίσω το 2012, όταν και είχε παραγγείλει από την Ferrari, μια one-off δημιουργία, την Ferrari SP Arya, η οποία κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά κατασκευάστηκε, μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε μια φωτογραφία ή video του αυτοκινήτου.

Στη συλλογή των αυτοκινήτων του βρίσκονται αρκετές Ferrari, όπως οι 575M Maranello, F430 Scuderia, Enzo, Daytona, 599XX, 599 GTO, SA Aperta και F40. Όπως καταλαβαίνεις ο τύπος έχει δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στη Ferrari και έτσι μπορούσε να ζητήσει από τη Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να του κάνει ένα one-off αυτοκίνητο.

Ο Ινδός επιχειρηματίας, τα τελευταία χρόνια είχε επιχειρήσεις στο Ντουμπάι και στα υπόλοιπα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η κύρια εταιρία του, η JBF RAK, είναι η 5η μεγαλύτερη παραγωγής εταιρία PET Chips (τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο) παγκοσμίως, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή πλαστικών μπουκαλιών, δοχείων και άλλων πλαστικών συσκευασιών τροφίμων. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο, αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας, όπως αναφέρει το Reuters, εξετάζοντας παράλληλα τρόπους αναδιάρθρωσης του χρέους της με τις τράπεζες . Έτσι, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο Ayra διέφυγε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αφήνοντας πίσω του χρέος που ξεπερνά το μισό δισ. ευρώ.