Alfa Romeo Giulia Veloce με εξάτμιση της Remus

Σχετικά άρθρα

H έκδοση Veloce της Alfa Romeo Giulia κινείται με έναν turbo βενζινοκινητήρα 2,0-λίτρων, απόδοσης 280 ίππων και 400 Nm ροπής. Η Remus τοποθετώντας νέο τελικό “καζανάκι” που προσθέτει 3,2 άλογα, και 12,4 Nm ροπής, χωρίς να γίνεται κάποιος επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου.

Οι εργοστασιακές σωληνώσεις της εξάτμισης έχουν διάμετρο 65 χλστ., με την Remus να επιλέγει ελαφρώς μεγαλύτερες, με διατομή 70 χλστ. Αυτές μπορούν να εγκατασταθούν σε συνδυασμό με τις αυθεντικές απολήξεις της εξάτμισης ή με τις προαιρετικές της εταιρίας, με τα carbon αξεσουάρ, που φαίνονται στο video, έχουν διάμετρο 102 χλστ.

Το κόστος της εξάτμισης ξεκινάει από τα €552 και φτάνει τα €774, ανάλογα τον καταλύτη, με τις carbon απολήξεις να χρεώνονται €500.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...