Πάνε οκτώ χρόνια από τότε που η Bugatti παρουσίασε την Galibier concept και ακόμη και σήμερα, η εταιρία σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσφέρει στην αγορά ένα πολυτελές σεντάν μοντέλο.

Σύμφωνα με τον Wolfgang Durheimer, προέδρου της Bugatti, η ιδέα ενός τετράπορτου μοντέλου δεν έχει πεθάνει, με το μέλλον του να καθορίζεται από τα στελέχη του VW Group προς τα τέλη του 2018. Αν δοθεί το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, τότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Bugatti θα ξεκινήσει την ανάπτυξη του αντικαταστάτη της Chiron από το 2019, ενώ εξετάζει και τον κινητήρα που θα εξοπλίσει το νέο της μοντέλο. Θα είναι υβριδικός, ηλεκτρικός ή θα συνεχίσει να είναι μόνο εσωτερικής καύσης; Ο Durheimer δεν αποκάλυψε το παραμικρό.

  • SkidRAW

    Θα το λατρεψουν οι φιλοι μας τα Αμερικανακια!!

  • Smartass

    Fabricado!!
    Ε δεν είναι και δύσκολο να βγει 4πορτη Bugatti. Υπάρχει η πλατφόρμα MSB της φαου βε που είναι χτισμένη η Panamera. Κινητήρες στο γκρουπ υπάρχουν άφθονοι. Άλλωστε η φαου βε ειδικεύετε στο να χτίζει μοντέλα για τις μάρκες της στις ίδιες πλατφόρμες, αλλά με τεράστια διαφορά τιμής.