Μετά την McLaren και το Ultimate Vision GT, η Peugeot μας δείχνει το δικό της ψηφιακό supercar που ετοίμασε για το Gran Turismo Sport. Το ονομάζει L750 R Hybrid Vision Gran Turismo και βασίζεται στο L500 R Hybrid. Το νέο αγωνιστικό είναι χαμηλότερο, έχει φουσκωμένα φτερά και χρησιμοποιεί ένα monocoque carbon πλαίσιο.

Συνολικά ζυγίζει 825 κιλά, 175 λιγότερα από το L500 R Hybrid και εκτός από ελαφρύτερο, είναι και δυνατότερο, με τον υβριδικό κινητήρα του να παράγει 750 άλογα. Ο βενζινοκινητήρας του στροφάρει έως τις 10.000 σ.α.λ, αποδίδοντας 580 άλογα και συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 170 ίππων. Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, με τον ηλεκτροκινητήρα να αντλεί ενέργεια από μια υδρόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου. Τόσο η μπαταρία, όσο και το κιβώτιο, βρίσκονται στον πίσω άξονα.

Όλα τα παραπάνω, επιτρέπουν στο Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα, με το σύστημα πέδησης να αποτελείται από μεγάλους αεριζόμενους carbon κεραμικούς δίσκους με κόκκινες δαγκάνες, οι σφυρήλατες ζάντες να είναι κατασκευασμένες από μαγνήσιο, ενώ η ανάρτηση είναι ενεργή, ρυθμίζοντας συνεχώς την απόσταση από το έδαφος.