Με αλλαγμένη ονομασία μονοθεσίου και διαφορετικά χρώματα παρουσιάστηκε φέτος η McLaren. Ο συνδυασμός πορτοκαλί και μαύρου είναι μεν ξεχωριστός, αλλά δεν αρέσει σε πολλούς. Ίσως να φταίει και το τρόπος με τον οποίο βρίσκονται τα χρώματα πάνω στο μονοθέσιο, αλλά σίγουρα οι οπαδοί της ομάδας θα προτιμούσαν κάτι καλύτερο. Αυτό ενδέχεται να έχει ήδη βρεθεί.

Το μονοθέσιο του Fernando Alonso στα 500 μίλια της Indianapolis ήταν βαμμένο στο «Papaya Orange», ένα χρώμα που συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια των οπαδών. Η McLaren εξετάζει κάποιες επιλογές για το 2018 και ο Zak Brown δηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε το ίδιο χρώμα στην MCL33. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του McLaren Technology Group δεν αποκλείει να υπάρχει επιρροή από κάποιον μεγάλο χορηγό, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε κάτι αντίστοιχο με το ροζ της Force India.

Κοιτάζουμε τα σχέδια του μονοθεσίου τώρα. Νομίζω ότι οι οπαδοί θέλουν να πάμε στο Papaya Orange. Όταν το κάναμε στο μονοθέσιου του IndyCar είχαμε ένα συντριπτικό ποσοστό που έλεγε «κάντε και το μονοθέσιο της Formula 1 να μοιάζει έτσι.» Περιμένουμε κάποιες συζητήσεις με χορηγό, κάτι που μπορεί επίσης να υπαγορεύσει πώς θα μοιάζει το μονοθέσιο. Δε θα το αποκλείσω.

Έχουμε όλα τα σχέδια τώρα, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με κάποιον χορηγό και αυτό θα μπορούσε να υπαγορεύσει κάτι. Θα θέλαμε να κρατήσουμε λίγο πορτοκαλί. Πιστεύω πως αυτό είναι μέρος της ταυτότητάς μας, ειδικά προχωρώντας μπροστά. Όμως, είμαστε μια εμπορική οντότητα. Το ροζ θα ήταν λίγο ακραίο.

Ο Αμερικανός αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους αρκετά μεγάλους οδηγούς. Σίγουρα, δε θα έχουμε αλλαγή του ονόματος, αλλά θα ήταν καλό για την ομάδα να ξεκινήσει το 2018 με κάποιους νέους χορηγούς.

Έχουμε πολύ χώρο στο μονοθέσιό  μας για τους συνεργάτες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη δραστηριότητα που έχουμε τώρα και θα ήθελα μερικούς χορηγούς για την επόμενη σεζόν. Δε νομίζω ότι θα έχουμε αποκλειστικά έναν χορηγό τίτλου. Πιστεύω πως ο τίτλο της ομάδας είναι McLaren. Αντίθετα με το NASCAR που οι ομάδες παίρνουν το όνομά τους από τον χορηγό τίτλου, αυτό δε συμβαίνει στη Formula 1.

Έτσι, πιστεύω ότι ο χορηγός τίτλου δε σου δίνει το όφελος που υπάρχει στις άλλες κατηγορίες. Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να έχουμε μερικούς σημαντικούς συνεργάτες και πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί για την ερχόμενη σεζόν.