Ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Roush συνεργάστηκε με Ford, και παρουσίασαν χθες στην SEMA ένα κιτ αναβάθμισης του 5,0-λιτρου V8 κινητήρα της νέας Mustang GT, καθώς και του F-150 με τον V8 κινητήρα. Το κιτ είναι διαθέσιμο από τους αντιπροσώπους της Ford και της Roush, και τους διανομείς της Ford Performance. Εφόσον αυτό τοποθετηθεί από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Μπλε Οβάλ, δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση του κινητήρα.

Ο οίκος τοποθετεί κομπρέσορα 2650, με το κιτ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Το αποτέλεσμα για την Mustang είναι 700 άλογα και 827 Nm ροπής, μια αύξηση 240 ίππων και 257 Nm ροπής, ενώ το F-150 αποδίδει πλέον 600 άλογα και 813 Nm, μια αύξηση 245 ίππων και 271 Nm ροπής.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΧΙΔΗΡΟΓΛΟΥ

    Ειμαι επιφυλακτικος με τα αλογα των Αμερικανων, μονο με κομπρεσσορα και εισαγωγη 240 αλογα; Τι ειναι στραγαλια; Και απο αξιοπιστια τι γινεται;
    Εδω ο 6.4 Hemi για να γινει 6.2 supercharger στο Hellcat εκτος απο κομπρεσσορα το μοτερ βελτιωθηκε εξ ολοκληρου με σφυρυλατα πιστονια μπιελες ενισχυμενο μπλοκ, συστημα τροφοδοσιας, μπεκ και αλλα πολλα και για να γινει Demon ξανα απο την αρχη.