Η AM General μήνυσε την εταιρία των Call Of Duty

Σχετικά άρθρα

Η AM General, η εταιρία κατασκευής του Humvee κατέθεσε μήνυση εναντίον της Activision Blizzard, της εταιρίας που δημιουργεί τα video games της σειράς Call of Duty.

Η AM General στη μήνυσή της αναφέρει πως η Activision Blizzard χρησιμοποιεί χωρίς την άδειά της τα εμπορικά σήματα για τα στρατιωτικά Humvee, αποκομίζοντας δισ. δολαρίων σε έσοδα. Η AM General συνεχίζει πως δεν έδωσε ποτέ την άδειά της να χρησιμοποιηθούν τα σχέδια του Humvee στα διάσημα παιχνίδια, ενώ δεν συνδέεται με κάποιο τρόπο, ούτε συμμετέχει στην ανάπτυξη των παιχνιδιών.

Οι δύο πλευρές προσπάθησαν αρχικά να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, συνομιλώντας για περίπου έναν χρόνο, αλλά επειδή δεν βρέθηκε κάποια συμβιβαστική λύση, η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Η σειρά παιχνιδιών Call Of Duty ξεκίνησε το 2003 και μέχρι σήμερα τα έσοδα της Activision Blizzard από το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεπερνούν τα 15 δισ. δολάρια.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...