Στο περιθώριο της έκθεσης του Ντουμπάι το MSO τμήμα της McLaren παρουσίασε μια μοναδική 720S. Βαμμένη σε μαύρο ματ “Zenith Black” χρώμα, φέρει χρυσαφί ζάντες, με την θερμοασπίδα του κινητήρα να είναι κατασκευασμένη από πραγματικό χρυσό 24 καρατίων. Επίσης, το μπροστά splitter, οι εισαγωγές αέρα, το πάνελ της οροφής και ο πίσω προφυλακτήρας είναι κατασκευασμένα από carbon.

Στο εσωτερικό υπάρχουν χρυσαφί λεπτομέρειες, μαύρες Alcantara επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και μια ειδική πλακέτα που αναγράφει “1 of 1”, με την πίσω αεροτομή να διαθέτει ένα απόφθεγμα του Bruce McLaren γραμμένο στα αραβικά που σε μετάφραση σημαίνει “Η ζωή μετριέται σε επιτεύγματα, όχι μόνο σε χρόνια“. Το απόφθεγμα είναι γραμμένο με χρυσαφί γράμματα, έτσι σχηματοποιημένα που να θυμίζουν τον ορίζοντα της πόλης του Ντουμπάι.

Σύμφωνα με την McLaren, χρειάστηκαν 30 ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η πίσω αεροτομή, ενώ συνολικά η τροποποίηση της μοναδικής αυτής 720S διήρκεσε 120 ώρες. Το αυτοκίνητο έχει ήδη πουληθεί και μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές.