Τη δική του eSports ομάδα παρουσίασε ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Πολλοί από εμάς έχουμε παίξει ή συνεχίζουμε να παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια, όμως είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους του κόσμου. Η McLaren προσέλαβε τον ταχύτερο gamer του διαγωνισμού της, τον Rudy van Buren, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής ανάμεσα σε 30.000 διαγωνιζόμενους.

Το παράδειγμα της ομάδας του θέλει να ακολουθήσει ο Fernando Alonso. Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανακοίνωσε την FA Racing, την eSports ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Logitech. Όπως δήλωσε ο 36χρονος, οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία κάποια μέρα να οδηγήσουν για την ομάδα του, πιστεύοντας ότι το gaming έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Πριν από μερικούς μήνες, είχα αυτή την πρόταση από έναν από τους συνεργάτες μας, και σκέφτηκα ότι ήταν καλή ιδέα να το κάνουμε και να συνδέσουμε τα δύο αθλήματα. Οι οπαδοί δε θα είναι μόνο θεατές πια. Οι οπαδοί δε θα πρέπει μόνο να είναι θεατές. Οι οπαδοί θα είναι κλειδί στον κόσμο μου και μπορεί να οδηγούν για την ομάδα μου κάποια μέρα. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε τον gamer μέσα μας, όπως και τον ανταγωνισμό.

Ο Ισπανός πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές ακόμα δυνατότητες, και στόχος είναι η εξερεύνησή τους τα επόμενα χρόνια, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας να είναι ραγδαία σε αυτό το κομμάτι.

Είμαι πολύ χαρούμενος και υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες στην ομάδα μας. Μια κορυφαία ομάδα, μια επαγγελματική ομάδα, να αγωνίζεσαι στους καλύτερους αγώνες στον κόσμο, ειδικά εδώ στο πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά όχι μόνο εδώ, και στο Rfactor, το World’s Fastest Gamer της McLaren, τους E-simulators, και αυτό είναι κάτι που θα το εξερευνήσουμε με τον χρόνο.

Σίγουρα, η απόσταση μειώνεται μεταξύ των δύο αθλημάτων όλο και περισσότερο. Η τεχνολογία έχει αλλάξει τρομερά τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια, και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, σε μερικά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι, στη Formula 1 ή στα μηχανοκίνητα αθλήματα, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες, και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να εξερευνήσουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr