Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν ευθύνεται 100% ο οδηγός για το συγκεκριμένο περιστατικό, μιας και σημαντική ευθύνη φέρει και η κατασκευάστρια εταιρία.

Το Smart Fortwo πρώτης γενιάς το θυμάσαι; Αν όχι θα στο θυμίσω εγώ και θα σου επισημάνω πως στο πίσω αριστερό μέρος, στην ίδια θέση με την τάπα του ρεζερβουάρ που βρίσκεται στην δεξιά θέση του οχήματος, υπήρχε μια άλλη μαύρα τάπα, που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την εισαγωγή αέρα του κινητήρα.

Προφανώς, η 54-χρονη Julie Nicklin, κάτι μπέρδεψε και έτσι αντί να ανοίξει την τάπα του ρεζερβουάρ, άνοιξε την τάπα της εισαγωγής αέρα. Έβαλε μέσα την μάνικα, και μετά από δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητό της τυλίχθηκε στις φλόγες. Η γυναίκα σώθηκε από έναν περαστικό, ονόματι Brian Turner, ο οποίος την απομάκρυνε από το φλεγόμενο Smart και δευτερόλεπτα μετά, ολόκληρη η αντλία εξερράγη, δημιουργώντας ένα καταστροφικό σκηνικό, βγαλμένο μέσα από κάποια χολιγουντιανή παραγωγή.

Όπως μπορείς να δεις και εσύ στις φωτογραφίες, οι διαφορές ανάμεσα στις δύο εισαγωγές (αέρα και καυσίμου) είναι πραγματικά ελάχιστες.