Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι η BMW θα παρουσιάσει την M2 Competition τον Απρίλιο, για να λανσαριστεί μέσα στο 2018. Φαίνεται, όμως, ότι διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου που δείχνει μέρος του μπροστά τμήματος. Από αυτό, η μόνη αλλαγή που διακρίνεται είναι η νέα, μαύρη μάσκα του μοντέλου, ένα εκ των στοιχείων που διακρίνουν τις εκδόσεις με το Competition πακέτο.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα αντικαταστήσει την “απλή” M2, και θα κινείται από τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα της M3/M4, αλλά σε μια detuned έκδοση 400 ίππων (αντί για 431 της M3/M3 και 370 της σημερινής Μ2).

Αλλαγές θα υπάρχουν και στα περιφερειακά, όπως στην ανάρτηση και στα φρένα, ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέα χρώματα στην παλέτα, όπως το ασημί Hockenheim Silver και το πορτοκαλί Sunset Orange.

Τέλος, να θυμίσω ότι έχει σταματήσει την εξέλιξη της σκληροπυρηνικής M2 CSL, ενώ ακούγεται ότι η M2 CS θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το σημείο.