Μπορεί η BMW να ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι μέχρι το 2020 θα παρουσιάσει 26 νέα ή ανανεωμένα M μοντέλα, καθώς επίσης ότι οι CSL εκδόσεις θα επιστρέψουν στην γκάμα της, δυστυχώς, όμως, αυτό δεν θα γίνει για την M2.

Σύμφωνα με το έγκυρο Bimmer Post, ζητήθηκε επίσημα -από υψηλόβαθμους αξιωματούχους της γερμανικής εταιρίας- στην ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την σκληροπυρηνική M2 CSL να σταματήσει την εξέλιξη της, και να εργαστεί σε κάποιο άλλο project.

Τα καλά νέα είναι ότι M2 Competition είναι σε καλό δρόμο και θα λανσαριστεί το επόμενο έτος, με πιο λογική ημερομηνία κάπου τον Ιούνιο. Αυτή θα αντικαταστήσει την “απλή” M2, ενώ η M2 CS θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή το 2019, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το σημείο.

Ένα, επίσης, ενδιαφέρον νέο είναι η βαυαρέζικη εταιρία ετοιμάζει ένα υβριδικό σύνολο για την νέα Μ5, αυτή που ακόμα δεν έχει καλά καλά κυκλοφορήσει. Παραμένει άγνωστος ο τύπος υβριδισμού, δηλαδή αν θα είναι plug-in, απλό υβριδικό σύνολο, ή θα έχει κάποιο ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt, όπως συμβαίνει όλο και πιο συχνά τελευταία.