Stroll: Δεν ήταν μέντοράς μου ο Massa

Σχετικά άρθρα

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Lance Stroll δήλωνε ανοιχτά πως ανυπομονεί να δουλέψει με τον Felipe Massa και να τον έχει ως μέντορά του για το 2017. Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος βοηθούσε όσο μπορούσε κατά τη διάρκεια της σεζόν τον Καναδό, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ο Stroll.

Ο 19χρονος επισημαίνει πως σε καμία περίπτωση ο Massa δεν λειτούργησε ως μέντοράς του πέρυσι, αφού ο 36χρονος ήταν επικεντρωμένος στη δική του δουλειά, χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αύξηση της ταχύτητας του team-mate του.

Δεν είχα καμία καθοδήγηση ή οτιδήποτε. Ήταν ένας team-mate όπως οποιοσδήποτε άλλος. Ήταν απασχολημένος, προσπαθώντας να οδηγήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε, κι εγώ προσπαθούσα να είμαι όσο πιο γρήγορος μπορώ. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο.

Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος σκέφτεται ότι υπήρχε ένας προπονητής ή ένας μέντορας. Δεν ήταν έτσι. Απλώς έκανε τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου, και όποιος την έκανε καλύτερα, ήταν μπροστά. Είτε ο team-mate μου έχει 15 χρόνια εμπειρίας είτε δεν έχει εμπειρία, η προσέγγισή μου δεν αλλάζει.

Η διάδοση των νέων γίνεται με αστραπιαία ταχύτητα στις μέρες μας, με τον Massa να απαντά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, γράφοντας ότι προτιμά να μην σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην team-mate του.

Το 2018, ο Stroll θα έχει δίπλα του τον Sergey Sirotkin, καθώς η ομάδα του Grove θεώρησε πως ο Ρώσος αποτελεί καλύτερη λύση από τον Robert Kubica. Η Williams θα έχει στις τάξεις της το νεότερο οδηγικό δίδυμο στο grid, χωρίς κανένας από τους δύο να μας έχει εντυπωσιάσει με την ταχύτητα και τις ικανότητές του.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr