Η Lexus παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις των RC F και GS F

Σχετικά άρθρα

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που η Lexus ίδρυσε το F performance και για να το γιορτάσει, η εταιρία παρουσιάζει δύο ειδικές εκδόσεις των RC F και GS F.

Και τα δύο μοντέλα είναι βαμμένα στο ματ χρώμα Nebula Gray, με την Lexus να αναφέρει πως είναι τα μοναδικά μοντέλα της που αποκτούν εργοστασιακή ματ βαφή εκτός του LFA. Οι ζάντες των RC F και GS F είναι βαμμένες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, οι δαγκάνες των φρένων σε μπλε, με τα F σήματα να έχουν και αυτά μπλε πινελιές.

Στο εσωτερικό των μοντέλων συναντάμε μπλε/γκρι δερμάτινες επενδύσεις, μπλε σουέτ επιλογέα ταχυτήτων, μπλε και γκρι ραφές, carbon διακοσμητικά και ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου. Μηχανικά δεν συναντάμε αλλαγές, με την παραγωγή των μοντέλων να είναι περιορισμένη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...