Παιδιά θα αντικαταστήσουν τα grid girls

Σχετικά άρθρα

Ο θεσμός των grid girls ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, αλλά οι υπεύθυνοι της Formula 1 αποφάσισαν να τον καταργήσουν από το 2018. Τα κορίτσια δε θα βρίσκονται πια στο grid για να το ομορφαίνουν πριν από την έναρξη του αγώνα, μια κίνηση που βρίσκει αντίθετους αρκετούς οπαδούς.

Η FIA και η Liberty Media έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη, βάζοντας παιδιά δίπλα από τους οδηγούς. Τα παιδιά αυτά δε θα είναι τυχαία, αλλά οδηγοί που αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες. Ο Jean Todt, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θεωρεί ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα, αφού θα βρίσκονται δίπλα στα ινδάλματά τους όσο οι κορυφαίοι οδηγοί προετοιμάζονται για τον αγώνα.

Η Formula 1 είναι στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το όνειρο κάθε νέου οδηγού που αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες, οι οποίες σχηματίζουν την πυραμίδα των μονοθεσίων της FIA, από τα καρτ μέχρι και τη Formula 1. Γι’ αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε λίγο πιο κοντά αυτό το όνειρο, δίνοντας την ευκαιρία στους μελλοντικούς Πρωταθλητές του αθλήματος να σταθούν δίπλα στους ήρωές τους στο grid, πριν από την έναρξη του αγώνα.

Παρόμοια η άποψη και του Sean Bratches, Διευθύνοντα Συμβούλου των Εμπορικών Δραστηριοτήτων, ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτό θα αποτελέσει έμπνευση για τους εκκολαπτόμενους αστέρες.

Αυτή θα είναι μια σπουδαία στιγμή για τους νέους οδηγούς. Φανταστείτε να στέκεστε δίπλα στους ήρωές σας, να τους βλέπετε να προετοιμάζονται για τον αγώνα, τους καλύτερους των καλύτερων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να είστε εκεί, δίπλα τους, μερικά λεπτά πριν την εκκίνηση.

Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους. Μια έμπνευση για να συνεχίσουν να οδηγούν, να προπονούνται και να μαθαίνουν, οπότε θα συνεχίσουν να ονειρεύονται, ώστε να είναι οι ίδιοι εκεί κάποια μέρα. Τι καλύτερο για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά των οδηγών της Formula 1.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...