Τέλος τα grid girls από την F1

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστή η είδηση πως η Liberty Media, η νέα ιδιοκτήτρια της Formula 1 ίσως καταργήσει τον θεσμό των grid girls, αφού, όπως λέει ο Ross Brawn, κάποιοι διαφωνούν και θεωρούν πως πλέον είναι ξεπερασμένος.

Τελικά αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς σήμερα οι ιθύνοντες της Formula 1 ανακοίνωσαν ότι το άθλημα θα τερματίσει την παράδοση των grid girls από αυτή τη σεζόν. Η κίνηση αυτή θα ισχύει και σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις υποστήριξης σε κάθε Grand Prix, συμπεριλαμβανομένου της Formula 2 και GP3.

Η Formula 1 θεωρεί τον χρόνο που αφιερώνουν οι ομάδες και οι οδηγοί στο grid πριν από έναν αγώνα ως γιορτή, όπου οι επισκέπτες και διάφοροι καλλιτέχνες μπορούν να προσθέσουν στην αίγλη και στο θέαμα του Grand Prix, επιτρέποντας στους promoters και συνεργάτες να παρουσιάσουν τις χώρες και τα προϊόντα τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr