Υψηλότερες από ποτέ οι προσδοκίες μας, λέει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Μετά από αρκετά χρόνια μακριά από την κορυφή, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το 2013 και το 2014, η McLaren ψάχνει τη μαγική συνταγή που θα την φέρει ξανά στο βάθρο. Ο κινητήρας της Honda, ως ο χειρότερος του grid, δεν τους βοήθησε καθόλου σε αυτό, με τους ανθρώπους του Woking να ελπίζουν ότι η Renault θα τους επιτρέψει να παρουσιαστούν πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε 38 μέρες από σήμερα.

Ο Fernando Alonso έχει πει ότι οι στόχοι είναι υψηλοί για τη νέα σεζόν και ο Ισπανός δηλώνει τώρα πως και οι προσδοκίες για ένα δυνατό μονοθέσιο είναι υψηλότερες από ποτέ τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς οι τεχνικοί εργάζονται σκληρά για να σχεδιάσουν ένα σασί ικανό να εκμεταλλευτεί τη όλη τη δυναμική του R.E.18, όπως έκανε πέρυσι η Red Bull.

Θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Το πόσο ακριβώς, δεν μπορώ να το ξέρω. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι προσδοκίες είναι οι υψηλότερες που είχαμε ποτέ τα τελευταία τρία χρόνια. Το πνεύμα στο εργοστάσιο είναι πιο θετικό και ο καθένας είναι αποφασισμένος να δώσει όσα περισσότερα μπορεί. Όλοι θέλουμε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί, και πιστεύω ότι θα είμαστε.

Ο 36χρονος χρησιμοποιεί ως παράδειγμα την αυστριακή ομάδα, καθώς όλοι περίμεναν ότι η RBR θα κάνει τη διαφορά στο σχεδιαστικό κομμάτι πριν από 12 μήνες, αλλά αντίθετα η RB13 ήταν το τρίτο στην ιεραρχία μονοθέσιο στο ξεκίνημα της σεζόν, με πολλές εγκαταλείψεις στο πρώτο μισό, γι’ αυτό και αρνείται να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Πέρυσι, περιμέναμε μια πολύ δυνατή Red Bull, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς, αλλά είχαν ένα κακό ξεκίνημα. Ο Verstappen είχε πολλές εγκαταλείψεις στην αρχή. Είχαν κάνει λιγότερους γύρους από εμάς στο πρώτο μισό της σεζόν. Αυτό είναι ένα μεγάλο χτύπημα για τις προσδοκίες που είχαν όλοι για τη Red Bull. Συχνά, έχεις προσδοκίες για ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά, αν ξεκινήσεις άσχημα, είναι μεγάλη απογοήτευση, έτσι δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...