Επίσημο: Νέο GMC Sierra με ανθρακονημάτινη καρότσα

Σχετικά άρθρα

Η GMC μετά από ένα μικρό teasing game, παρουσίασε το νέο Sierra που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό μιας και διαθέτει ανθρακονημάτινη καρότσα. Η συγκεκριμένη επιλογή θα βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό και ζυγίζει 28 κιλά λιγότερο σε σχέση με την καρότσα από χάλυβα, ενώ σύμφωνα με την GMC η ανθρακονημάτινη καρότσα προσφέρει την μεγαλύτερη αντοχή σε γρατσουνιές, σε σκουριά και σε γδαρσίματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ακόμη και με την μεταλλική καρότσα, το νέο Sierra ζυγίζει 163 κιλά λιγότερο από τη προηγούμενη γενιά μιας και κάνει χρήση αλουμινίου στις πόρτες, στο καπό και στην πίσω πόρτα, η οποία διαθέτει την τεχνολογία MultiPro, που προσφέρει 6 διαφορετικούς τρόπους να ανοίξει.

Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει επίσης και η εφαρμογή Trailering, μέσω της οποίας ο ιδιοκτήτης μπορεί μέσω του smartphone του να δοκιμάσει τα φώτα του τρέιλερ, τα κάνει διαγνωστικό έλεγχο στα ηλεκτρονικά και να δει την πίεση των ελαστικών του τρέιλερ.

Το νέο Sierra διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας με αυτόματο ηλεκτρικό χειρόφρενο. Στο εσωτερικό η έκδοση εξοπλισμού Denali φέρει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8″, δερμάτινες επενδύσεις, έγχρωμο head-up display, ξύλινα διακοσμητικά, αλουμινένιες λεπτομέρειες, καθρέπτη οπισθοπορείας με δυνατότητα προβολής και της εικόνας που λαμβάνει η κάμερα οπισθοπορείας. Από πλευράς συστημάτων βοήθειας του οδηγού υπάρχει μεταξύ άλλων σύστημα ειδοποίησης τυφλής γωνίας, σύστημα ανίχνευσης πεζών και σύστημα αυτόματης πέδησης.

Μηχανικά θα προσφέρεται είτε με έναν V8 6,2-λίτρων βενζινοκινητήρα, είτε με ένα 5,3-λίτρων V8 βενζινοκινητήρα, είτε με ένα 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbodiesel, με τον 6,2-λίτρων και τον 3,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα να συνδυάζονται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Μάλιστα, η έκδοση Denali προσφέρεται και με ενεργή ανάρτηση, όπως και με ζάντες 22″.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...