Η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας επιστρέφει, από αύριο, τις πινακίδες οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Εξαιρούνται οι πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ), ενώ για την παραλαβή τους θα πρέπει, προηγουμένως, να έχει πληρωθεί το πρόστιμο.

Απαραίτητη, επίσης, είναι η προσκόμιση δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος).

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα.

 • DimitrisBXL

  Αυτό το πράγμα ποτέ δεν το κατάλαβα. Από την στιγμή που σου πήραν τις πινακίδες τέλος, πληρωσε το πρόστιμο σου και μετά πάρε της

  • Scooby r22b

   Απ’όσο γνωρίζω το πρόστιμο το πληρώνεις, απλώς εκεί που είναι να πάρεις πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας σε 20 ημέρες π.χ., σου τις δίνουν άμεσα για να ταξιδέψεις.

  • DimitrisBXL

   Στο τελευταιο που αναφερεις διαφωνω καθετα.

  • Scooby r22b

   Και εγώ διαφωνώ με αυτά τα “δωράκια” λόγω Πάσχα, εκλογών κ.τ.λ.

   Το σωστό θεωρώ ότι είναι ότι γράφει ο Κ.Ο.Κ., ανεξαρτήτου χρονικής περιόδου.