Ειδική, συλλεκτική έκδοση της McLaren 570S Spider για τον Καναδά

Σχετικά άρθρα

H McLaren συνεργάστηκε με τον αντιπρόσωπο της στον Καναδά, Pfaff Automotive, και παρουσίασαν μια ειδική έκδοση της 570S Spider. Την ονομάζουν Canada Commission και θα βγει σε εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή, καθώς μόλις πέντε τέτοια αυτοκίνητα θα τροποποιηθούν από το τμήμα MSO της βρετανικής εταιρίας.

Οι αλλαγές είναι μόνο οπτικές, και αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της McLaren στον Καναδά. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε άσπρο Silica White χρώμα, και συνδυάζεται με κόκκινο carbon σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Η σημαία της χώρας υπάρχει στα μαρσπιέ του αυτοκίνητου, ενώ το φύλλο σφενδάμου στο πίσω μέρος.

Ακόμα, το αυτοκίνητο διαθέτει το πακέτο εμφάνισης Carbon Fiber, και στο εσωτερικό θα βρεις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και κόκκινη alcantara στην οροφή και στο τιμόνι, και λεπτομέρειες με το φύλλο σφενδάμου.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, και η ανοικτή έκδοση της μικρής McLaren φορά τον V8 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρα να παράγει 570 άλογα στις 7.500 σ.α.λ με 600 Nm ροπής μεταξύ 5.000 και 6.500 σ.α.λ. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω του 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη SSG.

Τρία από τα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα από την αντιπροσωπεία της McLaren στο Toronto, ενώ τα άλλα δύο έχουν πάει στο Vancouver και το Montreal. Η τιμή του ανέρχεται στα 353.206 δολάρια Καναδά (€227.808).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...