Οι τιμές της Alfa Romeo Giulietta Sport στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

H Alfa Romeo ανακοίνωσε τις τιμές της Giulietta Sport. Πρόκειται για μια έκδοση εξοπλισμού, που διαθέτει ζάντες 17 ιντσών, πλαϊνές ποδιές, εμπρός splitter και πίσω διαχύτη με κόκκινες λεπτομέρειες, που προσπαθούν να προσθέσουν φρεσκάδα στο 8 ετών αυτοκίνητο. Ακόμα, υπάρχουν φιμέ πίσω τζάμια και χρωμιωμένες απολήξεις για την εξάτμιση, ενώ διαθέσιμο είναι και το μπλε (Misano Blue) χρώμα, που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικά για την Veloce.

Στο εσωτερικό υπάρχει μαύρη επένδυση στον ουρανό, δερμάτινο τιμόνι, αυτόματο κλιματισμό, cruise control και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect, με οθόνη 5 ιντσών. Μηχανικά, η Giulietta Sport είναι διαθέσιμη με τον 1.400άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 120 και 150ίππων και τον 1.600άρη JTDM-2, επίσης 120 ίππων.

Η τιμή της νέας Giulietta Sport διαμορφώνεται, μετά τις προωθητικές ενέργειες, ως εξής: με τον κινητήρα 1.4 120hp στα 18.050 ευρώ, με τον 1.4 Multiair 150hp στα 20.600 ευρώ και με τον 1.6 JTDM-2 120hp στα 20.900 ευρώ ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Παράλληλα η Alfa Romeo ανακοίνωσε και δύο νέα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού Συγκεκριμένα, στο πακέτο Tech συμπεριλαμβάνονται: Radio Alpine (με υψηλής ποιότητας οθόνη αφής 7’’ και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινο διακριτικό φωτισμό, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών. Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το πακέτο Carbon διαθέτει carbon-look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσιπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Miron περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...