Σύμφωνα με το Reuters η Tesla προσέφερε το εργοστάσιό της στο Fremont ως εγγύηση στις τράπεζες σε μια προσπάθεια να διατηρήσει ή και να βελτιώσει την τρέχουσα ρευστότητα της.

Η Tesla άλλαξε τους όρους της συμφωνίας δανεισμού της με τις τράπεζες για να τις επιτρέψει να μπορούν να δεσμεύσουν το εργοστάσιο της στο Fremont ως εγγύηση, μια κίνηση που ορισμένοι αναλυτές την θεωρούν ως μια προσπάθεια ενίσχυσης της ρευστότητας.

Από την πίστωση 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει διατεθεί από τις τράπεζες στην Tesla, μόλις το ένα τρίτο έχει απομείνει. Ωστόσο ο Musk την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως η Tesla δεν θα χρειαστεί επιπλέον μετρητά.

 • παρε το βαρουφακι για διαπραγματευτει με τις τραπεζες … θα σου προτεινει καλυτερα να κοψεις δικο σου νομισμα με εγγυηση τα αμαξια σου … παει για φουντο ετσι και αλλιως … οτι αρχιζει ωραια τελειωνει με πονο …

  • Scooby r22b
  • JohnnyXP64

   mia xara tha epiviosei. molis bei se sira i paragogi tou model3

  • Chris

   Μέχρι τώρα η Tesla είχε φαινομενικά εύκολο έργο μιας και ήταν η μοναδική με παραγωγή και προσφορά αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, την ίδια ώρα που ο ανταγωνισμός προσέφερε το πολύ υβριδικές εκδόσεις. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα όμως που οι παραδοσιακοί κατασκευαστές έχουν αρχίσει να μπαίνουν κι αυτοί για τα καλά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης. Το να πιάσει η Tesla τους απαιτούμενους ρυθμούς παραγωγής του Model 3 (και με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν κατασκευαστικά λάθη στα αυτοκίνητα) είναι πλέον ζωτικής σημασίας γι’ αυτήν. Για την ώρα δεν τους φτάνει κι έχει ρίξει (και συνεχίζει να ρίχνει) έναν σκασμό λεφτά.

 • a_f_a

  ναι, δε θα χρειαστεί, έλαβε χρήματα από τις κρατήσεις εισητηρίων στον άρη.

 • Chris

  Μα ο Τέσλας προ ημερών δήλωνε ότι δεν χρειάζεται επιπλέον ρευστότητα! Να δούμε πότε θα ακουστεί το μπαμ!