Αποχώρησε ο επί κεφαλής σχεδιασμού της Williams

Σχετικά άρθρα

Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να προβαίνεις σε ανακατατάξεις εντός της σεζόν. Μετά από την Sauber και την αποχώρηση του Τεχνικού της Διευθυντή, η Williams βλέπει τώρα τον επί κεφαλής σχεδιασμού να αποχωρεί από το Grove. Ο Ed Wood εντάχθηκε στο δυναμικό των Βρετανών το 2006, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους μέχρι και σήμερα.

Το δύσκολο φετινό ξεκίνημα της Williams θα μπορούσε να είναι ο λόγος αποχώρησης, όμως η βρετανικής ομάδα τονίζει ότι ο Wood έφυγε για προσωπικούς του λόγους, όπως αναφέρει στην σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ed Wood έχει αποφασίσει να φύγει από τη Williams για προσωπικούς λόγους. Ως επί κεφαλής σχεδιασμού, ο Ed είχε σημαντικές επιτυχίες με κατά τη διάρκεια των χρόνων του με την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των FW36 και FW37, με τις οποίες πήραμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών το 2014 και το 2015.

Η ομάδα θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον Ed για τη σκληρή δουλειά τα τελευταία 12 χρόνια: την εμπειρία του, την ικανότητά του και το πάθος του για τη μηχανική, κάτι που ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τη Williams.

Πέρυσι, η Williams πήρε στις τάξεις της τον Paddy Lowe, ο οποίος εκτελεί χρέη Τεχνικού Διευθυντή, δίπλα στον επί κεφαλής της αεροδυναμικής Dirk de Beer, ο οποίος εργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν στη Ferrari.

ΠηγήWilliams F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...