Αν δεν γνωρίζεις, το Waze είναι ένα λογισμικό πλοήγησης, που λειτουργεί σε smartphones και tablet με υποστήριξη GPS. Η εφαρμογή έχει ρίζες από το Ισραήλ, αλλά από το 2013 έχει εξαγοραστεί από την Google και είναι διαθέσιμη σε iOS και Android συσκευές.

H Fiat συνεργάστηκε με την συγκεκριμένη εταιρία και παρουσιάζει το Panda Waze, το οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι το πρώτο αυτοκίνητο πόλης που ενσωματώνει την περίφημη αυτή εφαρμογή πλοήγησης, με την εφαρμογή Panda Uconnect, που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση τους, καθώς εναλλάσσονται μεταξύ τους με ένα άγγιγμα στην οθόνη του smartphone.

Εμφανισιακά, το Panda Waze “φοράει” το bodykit του Panda Cross, αλλά δεν είναι τετρακίνητο. Είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα και αναγνωρίζεται από το λογότυπο “Waze” στους μπροστινούς προφυλακτήρες. Η αστική, δυναμική του προσωπικότητα υπογραμμίζεται και από τις μαύρες λεπτομέρειες και τους επίσης μαύρους τροχούς 15 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις που συνδυάζονται με το ταμπλό σε χρώμα τιτανίου. Τέλος, μηχανικά διατίθεται μόνο με τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα 69 ίππων.