Αγνοεί τις φήμες περί McLaren ο Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Όταν ο Fernando Alonso λέει χαρακτηριστικά πως η νίκη του στα 500 μίλια της Indianapolis το 2019 αποτελεί υψηλή προτεραιότητα και μάλιστα αυτό συνδυάζεται με τη λήξη του συμβολαίου του με τη McLaren, τότε πολλά ερωτηματικά γεννιούνται για τον αντικαταστάτη του, αλλά και αν όντως αυτός θα υπάρξει την επόμενη σεζόν.

Πρόσφατες φήμες ήθελαν τον Daniel Ricciardo να δέχεται πρόταση $20 εκατομμυρίων από την ομάδα του Woking, ωστόσο πιθανότατα ο Αυστραλός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη Red Bull Racing μέχρι τουλάχιστον το 2020. Άρα, ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Ferni αν ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Formula 1;

Κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι το 2018 θα αποτελέσει την τελευταία αγωνιστική σεζόν για τον Kimi Raikkonen, κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Βρετανούς. Στα πλαίσια του Αυστριακού Grand Prix, ο 38χρονος ρωτήθηκε, αλλά φυσικά, με το γνωστό του στυλ, δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Σίγουρα, μίλησα μαζί τους, αλλά στο παρελθόν, όταν ήμουν εκεί. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να εμπλακώ σε όλες αυτές τις ανοησίες, κατά την άποψή μου. Θα θέλετε να ξέρετε, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να το εκλάβετε όπως θέλετε. Δε νομίζω ότι πραγματικά ρωτάτε την άποψή μας σε πολλά που γράφετε. Βάζετε είτε ναι είτε όχι. Γράφετε αυτό που αποφασίζετε, είτε είναι αλήθεια είτε όχι.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ferrari για να τερματίσει αλλού την καριέρα του, ωστόσο και πάλι λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε προκειμένου να μάθουμε τα σχέδια του Φινλανδού για το 2019.

Πραγματικά, δεν ξέρω. Το 2007, είπα ότι θα τελείωνα με τη Ferrari και προφανώς σε κάποιο σημείο δεν ήταν έτσι, και τώρα φαίνεται έτσι ξανά. Ποτέ δεν ξέρεις τι ακολουθεί. Πολλά λέγονται. Δεν θέλω να τα σχολιάσω αυτά, όλοι θα δούνε σε κάποιο σημείο τι θα γίνει, όπως κι εγώ. Ας περιμένουμε να δούμε. Ήμουν σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. Θα ξέρουμε πριν τελειώσει η χρονιά, είναι μια φυσιολογική κατάσταση.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα