Το 1962, πολλοί από εμάς δεν υπήρχαμε ούτε ως πιθανότητα, ωστόσο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είχε αρχίσει να ανθεί. Το Grand Prix του Μονακό είναι ένα από τα πιο ιστορικά του πλανήτη, καθώς βρίσκεται στο καλεντάρι της Formula 1 από το 1950, ενώ ο πρώτος αγώνας εκεί διεξήχθη το 1929, δηλαδή πριν από 89 χρόνια.

Θα ήταν ωραίο να παρακολουθήσουμε κάποιον από τους αγώνες και να ακούσουμε από κοντά τα μονοθέσια εκείνης της εποχής, ωστόσο περιοριζόμαστε στα videos που έχουν κυκλοφορήσει. Ένα πολύ όμορφο video υψηλής ποιότητας μπορείς να παρακολουθήσεις παραπάνω, κάτι που δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάθε μέρα. Πραγματικά μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική εποχή, καθώς μεταφερόμαστε πάνω από μισό αιώνα πίσω στο παρελθόν.

 • georgekaras

  ετσι θα πρεπε να ηταν η χαραξη μετα τουνελ να ειναι πατημενοι αααααααααχ

 • Renesis1

  Εξαιρετικό βίντεο – χρονοκάψουλα, με υπεράριστη ποιότητα για την εποχή.. Πόσο πιο όμορφο ήταν το Πριγκιπάτο τότε, αρχοντικό και γνήσιο, πολύ πιο όμορφη η πίστα, χωρίς 1000 διαφημίσεις και με ανθρώπους που αγαπούσαν το σπορ για αυτό που είναι. Χωρίς τους γόνους, τις μοντέλες και γενικά όλα τα σούργελα που σκάνε μύτη κάθε χρόνο, μόνο και μόνο για να προβληθούν.. Πολύ ωραίο βίντεο, μπράβο!

 • Nikolaos

  Απίστευτο. Καταπληκτικό..
  Για 7 λεπτά ταξίδεψα σε ένα μονακό που δε θα δούμε ποτέ..
  Και όσον αφορά τον αγώνα, ασφάλεια οδηγών και θεατών στα πατώματα…
  Στο κομμάτι που τρέχουν στην πισίνα, πάνω στο τσιμέντο με τα κολωνάκια του λιμανιού στην άκρη, σαν σκηνικό από videogame είναι.. Ήρωες οι πιλότοι της εποχής.
  Τέλος, η διαφήμιση στο 1.53 “shell x-100” αναφέρεται σε βενζίνη 100 οκτανίων; οκ..