Η Alfa Romeo ανακοίνωσε πως στην MY2019 έκδοση, η Giulia Quadrifoglio προσφέρεται πλέον μονάχα με το αυτόματο κιβώτιο, μιας και το 6-τάχυτο μηχανικό καταργήθηκε.

Η Giulia επίσης εξοπλίζεται με κινητήρες που πληρούν τις προδιαγραφές του Euro 6D Temp, όπως και αυτές του WLTP. Έτσι, οι πετρελαιοκινητήρες δυναμώνουν κατά 10 άλογα, αποδίδοντας πλέον 160 και 190 άλογα, ενώ παράλληλα εξοπλίζονται με σύστημα SCR. Οι βενζινοκινητήρες 200 και 280 ίππων εξοπλίζονται με φίλτρο μικροσωματιδίων, με τον V6 κινητήρα της Giulia Quadrifoglio να έχει πλέον σύστημα διπλού ψεκασμού που συμβάλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

Υπάρχουν διαθέσιμες νέες ζάντες, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, διαιρούμενο πίσω κάθισμα, με την σκουρόχρωμη επένδυση της οροφής που μέχρι σήμερα προσφερόταν μόνο στην Quadrifoglio, να διατίθεται στον πρόσθετο εξοπλισμό ορισμένων εκδόσεων, όπως στις Veloce και Executive. Τέλος, στον βασικό εξοπλισμό των Giulia Veloce Ti και Giulia Quadrifoglio συναντάμε υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto.