Ο Lewis Hamilton μιλά για την Shelby Cobra 427, την Eleanor και την Pagani Zonda 760 LH του

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει μια αξιοζήλευτη συλλογή 15 αυτοκινήτων στο γκαράζ του. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε μια LaFerrari, μια LaFerrari Aperta, μια McLaren P1, μια one-off Zonda 760 LH, μια Ford Mustang Eleanor, αλλά και μια Shelby Cobra 427 του 1966.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Hamilton δήλωσε πως του αρέσει να τα οδηγεί, ενώ παράλληλα τα βλέπει και ως επένδυση.

Δεν γνωρίζω τίποτα για τα κρασιά. Δεν γνωρίζω τίποτα για την τέχνη. Ξέρω όμως για αυτοκίνητα και είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά.

3

Όταν εντόπισε την Shelby Cobra 427 του 1966, επικοινώνησε με τον ίδιο τον Carroll Shelby προκειμένου να του πει την άποψη του. Ο Shelby του δήλωσε πως είναι μια από τις καλύτερες Cobra 427 που υπάρχουν εκεί έξω, μιας και τα πάντα πάνω της ήταν αυθεντικά. Ο Carroll Shelby απεβίωσε έναν μήνα μετά την αγορά της Cobra 427 από τον Hamilton, ο οποίος αγόρασε και μια Cobra 427 του 1967 προκειμένου να την οδηγεί και να κρατήσει σε άριστη κατάσταση την Cobra 427 του 1966.

Για την μοναδική Pagani Zonda 760 LH του δεν έχει και την καλύτερη άποψη:

Η Zonda είναι φρικτή στην οδήγηση. Είναι το αυτοκίνητο της συλλογής μου που παράγει τον καλύτερο ήχο, αλλά οδηγικά είναι χάλια. Την επέλεξα με μηχανικό κιβώτιο, επειδή δεν μου άρεσε η έκδοση με το αυτόματο.

Την Eleanor του δεν του αρέσει να την οδηγεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο, αλλιώς είναι ένας σωρός από σκουπίδια.

Σύντομα στη συλλογή του θα προστεθεί η Mercedes Project One, ενώ θέλει να αγοράσει μια Mercedes-Benz 300 SL και μια Ferrari 250 GT California Spyder SWB.

Διάβασε επίσης

9 λόγοι που η Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton είναι καλύτερη από τη Nicole Scherzinger

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...