Δες το πως τράκαρε η Pagani Zonda 760 LH που ανήκε στον Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα ο νέος ιδιοκτήτης της Pagani Zonda 760LH που άνηκε στον Lewis Hamilton είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο τούνελ Penmaenbach που βρίσκεται στο Conwy της Ουαλίας.

Τότε είχαν κυκλοφορήσει μόνο φωτογραφίες, αλλά τώρα θα δεις το πως συνέβη το ατύχημα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μέσα στο τούνελ, αφού πάτησε έντονα το πεντάλ του γκαζιού.

Ούτε ο οδηγός, ούτε κάποιος άλλος τραυματίστηκε από το περιστατικό, αλλά το Zonda έχει σοβαρές ζημιές, όπως σπασμένο πίσω άξονα, ραγισμένο παρμπρίζ, σπασμένους προβολείς και αρκετά κατεστραμμένα πάνελ του carbonαμαξώματος.

Να θυμίσω πως το αυτοκίνητο φορά έναν ατμοσφαιρικό V12 7,3-λίτρων κινητήρα που παράγει 760 άλογα και συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...