Skoda Citigo με 9.580 ευρώ και δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Σχετικά άρθρα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda ανακοίνωσε πως προσφέρει το Citigo με δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 9.580 ευρώ. H συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην 3θυρη έκδοση Active, με τον κινητήρα ενός λίτρου, ισχύος 60 ίππων.

Με βάρος λιγότερο από 30 κιλά, το αυτόματο κιβώτιο – γνωστό ως ASG – είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Παράλληλα, με αυτό επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καθώς η κατανάλωση βενζίνης είναι μειωμένη κατά 0,1 του λίτρου ανά 100 χλμ., σε σχέση με το χειροκίνητο (4,3 έναντι 4,4 λ./100 χλμ.).

Με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το Citigo έχει να επιδείξει ανάμεσα σε άλλα Break Assist, φρένα έκτακτης ανάγκης, ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας (ESC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ηλεκτρονική εμπλοκή διαφορικού (EDL) κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...