Περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 26χρονο Βρετανό που στις 30 του Ιούλη, κατάφερε μέσα σε μόλις 3,5 ώρες να πάρει κλήσεις ύψους 40.000 ευρώ με μια νοικιασμένη Lamborghini Huracan Spyder στο Ντουμπάι.

Ο Farah Hashi όπως ονομάζεται ο άνδρας, κατάγεται από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας. Αυτή την περίοδο δηλώνει άνεργος και μάλιστα έχει και μια μορφή αναπηρίας, με το ένα του πόδι να είναι μικρότερο από το άλλο. Στην Αγγλία οδηγεί ένα ειδικά τροποποιημένο Opel Corsa.

Μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο Ντουμπάι, μιας και η εταιρία ενοικίασης της Huracan του έχει πάρει το διαβατήριο ως προκαταβολή και αρνείται να του το επιστρέψει μέχρι να αποπληρώσει τα πρόστιμα, μιας και αυτά έχουν χρεωθεί στο αυτοκίνητο και όχι στον οδηγό.

Ο ίδιος λέει πως δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τα πρόστιμα. Έτσι ο αδερφός του, ο Adnan Hashi, πάει στο Ντουμπάι προκειμένου να λύσει το θέμα και να γυρίσουν μαζί στην Αγγλία, εκεί όπου τον περιμένουν η γυναίκα του και ο μικρός τους γιος.

Ο Adnan Hashi είπε πως ο αδερφός του πήγε στο Ντουμπάι για διακοπές μετά από πρόσκληση κάποιων φίλων του, οι οποίοι έχουν στη κατοχή τους και την εταιρία ενοικίασης της Huracan. Πρόσθεσε πως οι φίλοι του, ρώτησαν τον αδερφό του εάν θέλει να οδηγήσει την Huracan, όπως και έκανε. Του κράτησαν το διαβατήριο επειδή δήλωσε πως δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τα πρόστιμα.

Ο Mohammed Ebrahim, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δήλωσε:

Θέλω ο Farah να κάνει το σωστό. Δεν θέλω να εμπλακώ στην υπόθεση. Δεν είναι δική μου οφειλή. Δεν ζητάω εγώ τα χρήματα, αλλά η κυβέρνηση. Εάν ο Farah δεν πληρώσει το πρόστιμο, τότε θα αναγκαστώ εγώ να πληρώσω το πρόστιμο.