Σπάνια Lamborghini Aventador LP760-2 κλάπηκε από τις Κάννες και βρέθηκε στη Πολωνία

Σχετικά άρθρα

Ο Abdullah Alfahim είναι ένας 30αρης πλούσιος επιχειρηματίας από το Ντουμπάι. Το καλοκαίρι περνά ορισμένο διάστημα στις Κάννες και μαζί του είχε πάρει και μια από τις πέντε Lamborghini Aventador LP760-2 που είχε κατασκευάσει η Oakley Design.

Ο Alfahim θέλησε να πάει στο Λονδίνο και μια εταιρία προσφέρθηκε να του μεταφέρει την πισωκίνητη Aventador στη βρετανική πρωτεύουσα, επικοινωνώντας μαζί του μέσω του Instagram. Άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρίας παρέλαβαν την Aventador από πολυτελές ξενοδοχείο των Καννών όπου διέμενε ο Alfahim και μια ημέρα προτού ο Alfahim μεταβεί στο Λονδίνο, μίλησαν μαζί του και τον ενημέρωσαν πως η Lamborghini του θα βρισκόταν στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου του στο Λονδίνο μέσα σε μια ώρα. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία μεταξύ των ληστών και του ιδιοκτήτη.

Ο Alfahim προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους αλλά δεν κατάφερε να τους βρει ποτέ. Τότε κατάλαβε την απάτη και επικοινώνησε με την αστυνομία εξηγώντας το τι είχε συμβεί. Επίσης μοιράστηκε στην ιστορία τους στους 72.000 ακολούθους του στο Instagram, ζητώντας κάθε δυνατή βοήθεια.

Τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε παρκαρισμένο στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Όπως αποδείχτηκε ταξίδεψε από τις Κάννες στην Ιταλία και από εκεί στη Πολωνία. Ο τελικός της προορισμός ήταν η Ρωσία και η Ουκρανία, όπου και θα χανόταν τα ίχνη της. Ένας Πολωνός συνελήφθη από τις αρχές, με την Aventador, αφού πέρασε κάποιες ημέρες στο πάρκινγκ της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Βαρσοβία, πλέον επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της.

ΠηγήAlfahim

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...