Θαύμασε τις καμπύλες της Ferrari F60 America

Σχετικά άρθρα

Πριν τέσσερα χρόνια, η Ferrari παρουσίασε την F60 America, η οποία γιόρταζε τα 60 χρόνια παρουσίας της στη Βόρειο Αμερική. Το ειδικό μοντέλο που ετοίμασε η Scuderia συνδυάζει τα δύο μεγαλύτερη πάθη των Αμερικάνων πελατών της Ferrari, τον V12 κινητήρα και την ανοικτή οροφή και βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή 10 αυτοκινήτων.

Ένα από αυτά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Pebble Beach, και έχεις τη δυνατότητα να το δεις από κοντά μέσω του παρακάτω video.

H F60 America βασίζεται στην F12berlinetta και ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας αποδίδει 740 άλογα στις 8.700 σ.α.λ με 690 Nm ροπής, τα οποία περνούν στην άσφαλτο μέσω των πίσω τροχών. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς και η F12.

Σχεδιαστικά διαθέτει ένα νέο αλουμινένιο σώμα με εισαγωγές αέρα στο καπό, νέο προφυλακτήρα με χρωμιομένες εισαγωγές αέρα, νέα φτερά με εισαγωγές αέρα, πιο έντονα πτερύγια, νέα φωτιστικά σώματα, νέο πίσω προφυλακτήρα με μεγάλο διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και ένα εντελώς διαφορετικό πάνω πίσω μέρος, στο οποίο βρίσκονται τα δύο μεγάλα roll bar.

Η ασύμμετρη σχεδίαση της καμπίνας, τονίζει την οδηγοκεντρική σχεδίαση της, με τον οδηγό να κάθεται σε κόκκινο δερμάτινο κάθισμα, με την κεντρική κονσόλα να είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα. Το κάθισμα του συνοδηγού είναι επενδυμένο με μαύρο δέρμα και στο κέντρο από τις πλάτες και των δύο των καθισμάτων βρίσκεται ένα μοτίβο της αμερικάνικης σημαίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα