Από €16.900 το ανανεωμένο Fiat 500X στην Ελλάδα [Τιμές]

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδας, η Fiat παρουσίασε το ανανεωμένο 500X, που εκτός από τις μικρές αισθητικές επεμβάσεις η ιταλική εταιρία τοποθέτησε κάτω από το SUV της δύο ολοκαίνουριους βενζινοκινητήρες, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τους πετρελαιοκινητήρες της. Το 500X facelift θα βρίσκεται στις εκθέσεις από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες του στην Ελλάδα, με τιμές που ξεκινούν από τα €16.900.

Η γκάμα του ανανεωμένου 500Χ περιλαμβάνει τρεις παραλλαγές: το 500X Urban, με την αστική εμφάνιση, το 500X City Cross με off-road αισθητική και το 500X Cross, με τον κορυφαίο εξοπλισμό για όσους αγαπούν τις εξορμήσεις εντός και εκτός δρόμου.

Το 500X Urban αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική των συμβατικών μοντέλων του C-segment προσφέροντας την καλύτερη αναλογία τιμής και εξοπλισμού, διαθέτοντας εκτός των άλλων φώτα ημέρας και πίσω φώτα τεχνολογίας LED, δερμάτινο τιμόνι Techno, κλιματισμό, Cruise Control, ηλεκτρικό χειρόφρενο και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Όπως όλες οι εκδόσεις του 500X διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό επίσης τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Traffic Sign Recognition, Speed Advisor και Lane Assist, καθώς βεβαίως σύστημα ESP με λειτουργία Hill Assist και 6 αερόσακους.

Η έκδοση 500X City Cross με τα off-road στοιχεία, ξεχωρίζει χάρη στις προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες. Παράλληλα οι τροχοί ελαφρού κράματος των 16 ιντσών, το ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος και το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7 ιντσών συνθέτουν ένα άκρως ελκυστικό πακέτο.

Τέλος στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το 500X Cross, το οποίο εφοδιάζεται επιπλέον με τροχούς ελαφρού κράματος 17 ιντσών, μπάρες οροφής, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, καθώς και το σύστημα Uconnect με την οθόνη αφής των 7 ιντσών και σύστημα πλοήγησης. Εφοδιασμένη επιπλέον με τα συστήματα Safety Distance Manager, αυτόματης λειτουργίας της μεγάλης σκάλας των φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake, η έκδοση Cross διαθέτει το πλέον πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Παράλληλα με τις τρεις βασικές παραλλαγές, χάρη σε μια σειρά πακέτων εξοπλισμού το νέο 500Χ παρέχει πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης, έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις του δικό σου μοναδικό 500Χ.

Αναλυτικά οι τιμές του ιταλικού μοντέλου διαμορφώνονται ως εξής:

Fiat 500X Τιμή
1.6 E-Torque 110hp Urban €16.900
1.0 MultiAir III 120hp Urban €19.000
1.0 MultiAir III 120hp Cross €21.000
1.6 MTJ 120hp Urban €21.000
1.6 MTJ 120hp DCT City Cross €22.000
1.6 MTJ 120hp Cross €22.000
1.6 MTJ 120hp DCT Cross €23.000

Παράλληλα οι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχείων εξατομίκευσης, όπως χρωμάτων για το αμάξωμα, επενδύσεων για το εσωτερικό, τροχούς, κτλ. Αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό κάθε έκδοσης μπορείς να τα βρεις αναλυτικά εδώ.

https://youtu.be/yCuBSRfuHoc

Τέλος, παραπάνω θα δεις την διαφήμιση που ετοίμασε η ιταλική εταιρία για αυτό.

Μπορείς να διαβάσεις όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Fiat 500X facelift πατώντας το παρακάτω link.

Επίσημο: Fiat 500X facelift

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...